Etusivu arrow Toiminta arrow Lapset arrow Yhteistyö koulujen kanssa
Yhteistyö koulujen kanssa Tulosta Sähköposti
Hanna Byahiin voit ottaa yhteyttä halutessasi hänet esimerkiksi pitämään koulussasi esitelmän helluntaiherätyksestä tai aamunavauksen. Seurakuntamme kotimaassa olevat lähetystyöntekijät ovat myös koulujen käytettävissä eri maita koskevien esitelmien/oppituntien pitämisessä.

Ala-asteille on tarjolla mm. erilaisia nukketeatteriesityksiä. Niiden teemoissa ja tarinoissa käsitellään arkielämän perusasioita: Jokainen ihminen on arvokas sekä vastuun ottamisesta erilaisista tehtävistä ja asioista. Esim. nukketeatterit " Joona" ja " Sokea Bartimeus" ovat ohjelmistossamme.

Joka vuosi, pääsiäisen aikoihin, koulujen 3 lk:n oppilaille jaetaan JEES-lehden pääsiäisnumero. Monipuolinen lehti sisältää mm. kokkausvinkkejä, tehtäviä, sarjakuvia ja pääsiäistä koskevia juttuja.

Kaikki palvelumme ovat kouluille ilmaisia ja uskonnonopetuksen osalta helluntaiseurakuntien koulupalvelu tukee evankelisluterilaista uskonnonopetusta.

Hanna järjestää myös vierailukäyntejä seurakuntaamme.

Koulupalvelu
Yhteyden helluntaiseurakuntien koulupalvelun sivuille saat klikkaamalla banneria.

Tulevaa toimintaa

Näytä koko kalenteri